Loading Events

Slowfood – Hondakinak urritzeko

Sukaldaritza tailer horren bidez elikagaien ustiapena sustatu nahi da. Horretarako enpanadillak egingo ditugu.

Date 22/01/22

Time 17:30 – 18:30h

Partekatu

• Elikagaien ustiapena sustatu nahi da.
• Esku-trebetasunak eta trebetasun psikomotore espezifikoak garatzen dira, material desberdinekin lan egitean.
• Aisialdiaz gozatzea jasangarritasuna sustatzen duten sormen-jarduerei esker.

Próximos eventos

Ekitaldi guztiak

Patricia Sornosaren "Picotazos" liburuaren aurkezpena

Datorren maiatzaren 24an, EMARGIk atsegin handiz gonbidatzen zaituzte "Picotazos" Patricia Sornosa umorista eta antzerkigilearen liburu berriaren aurkezpenera.

Think On Woman 2025 topaketa

MARKETINEKO EMAKUME PROFESIONALENTZAKO ELKARLANEKO TOPAKETA